Om voor elk soort evenement de juiste geluidsinstallatie te kunnen samenstellen hebben wij inmiddels een keuze pakket van meer dan 100 speakers beschikbaar. Daarnaast beschikken we een over een aantal moderne en uiterst krachtige Bosch 100 Volt versterkers van maar liefst 480 Watt elk. Hiermee is bijna geen enkel evenement te groot.

Op deze pagina een korte samenvatting van wat we onze klanten zoal kunnen bieden.

Met onze topklasse Philips en Bosch 100 Volt versterkers zijn we in staat evenementen van nagenoeg elk formaat van voldoende geluid te voorzien. Een 100 Volt versterker is anders dan een laagohmige versterker die voor disco en life_acts gebruikt wordt. Doordat er ALTIJD een zgn. uitgangstransformator in een 100 Volt versterker zit zijn de kabels die naar de luidsprekers gaan optimaal veel veiliger dan bij de vele "aangepaste" installaties die je op veel evenementen tegenkomt.

 

Deze Toa hoorn is gewoon de beste in zijn soort. Waar andere hoorns blikkerig en kil klinken blijft een stem met deze hoorn uitstekend verstaanbaar en herkenbaar. Met hun zeer hoge rendement zijn deze PA hoorn's onder gunstige omstandigheden van heel ver al te horen. Wij gebruiken deze toeters onder practisch alle voorkomende weersomstandigheden en waar het omgevingslawaai groot is zoals bij autocross, tracktoren of motorsport evenementen.

 

 

 

De electrovoice SX 300 geldt zo langzamerhand als de standaard speaker op evenementen waar naast PA ook muziek een belangrijke plaats in neemt.

 

 

 

 

De platte Paso hoorn een veel geziene speaker op allerhande festiviteiten. Wij gebruiken ze al meer dan 40 jaar. Ze zijn prima voor PA toepassingen en doorstaan het grillige hollandse klimaat met gemak.

 

 

 

 

Onze klankzuilen bevatten echte luidsprekers, daardoor is het geluid voller en aangenamer van klank dan van de hoornluidsprekers. Daar tegenover staat dat ze minder goed geschikt zijn op regenachtige dagen.

 

 

 

 

Een relatief nieuw gezicht in de verhuur is onze muziekhoorn.
Deze speaker bevat een basluidspreker en een hoge-tonen luidspreker in een zeer compacte behuizing.

Daardoor is dit toetertje, met een klank die die van de klankzuil benadert en de weersbestendigheid van de hoorns, de bijna ideale middenweg die door vele bezoekers van evenementen als zeer prettig ervaren wordt.

laatste wijziging op: vr, 13 apr 2012

Evenementengeluid

Schuiteboer-Kollum
Gysbert Japicxstraat 2
9291GL Kollum

Tags evenement, evenementen, evenementengeluid, festiviteiten, geluid, geluidsinstallatie, geluidsverzorging, geluidverzorging, hoorn, huren, huur, klankzuilen, Kollum, luidspreker, muziek, omroep, omroepgeluid, omroep geluid, audioverbinding. audiozender, audio verbinding, audio zender, wandelzender, pa geluid, PA, Schuiteboer, Schuiteboer-Kollum, verhuren, verhuur, verhuurt, verzorg geluid, verzorg, verzorgd geluid, verzorgen, verzorging, verzorgt geluid, weersbestendig, zuilen