Alle evenementen hebben iets unieks. Een voetbalveld mag dan wel overal 100 x 50 meter groot zijn maar elke organisator heeft toch vaak weer een eigen invulling van zijn evenement. Hierdoor is onze installatie dan vaak net weer even iets anders opgebouwd dan bij een vorige wedstrijd. Dit geldt voor alle locaties en elk evenement dat we door de jaren heen al van geluid mochten voorzien.

Zo nu en dan kom je een situatie tegen waar met de gewone bekabeling even geen directe oplossing te bedenken is. Voorbeelden hiervan zijn:

- Een presentatie midden op een rivier met aan beide zijden van het water een geluidsinstallatie om de toeschouwers van geluid te kunnen voorzien; Een kabel over de rivier is niet altijd een optie en is de draadloze microfoon wel aan beide zijden te ontvangen?

- Een groot cross-parcours waarbij de organisatie graag een verslaggever op de achterzijde van het parcours verslag wil laten doen; Een hele lange microfoonkabel nemen?

- Een triatlon rondom de woonplaats en toch willen we op start/finisch graag laten horen wie er op kop ligt en hoe de strijd zich ontwikkeld; Een portofoon of gsm voor de microfoon houden?

-Een motorrace op een groot circuit en in de bochten op het achterveld willen we het publiek ook graag van commentaar voorzien; drie kilometer luidsprekerkabel uitrollen?

Voor al dit soort toepassingen zijn we in het bezit van een LEGALE draadloze audioverbinding voor evenementen.

De zender (hier afgebeeld met een microfoon-ontvanger) werkt op 12 Volt of 220 Volt. Betrouwbare verbindingen over een traject tot zo'n 20 kilometer. Door de 12 Volt aansluiting heel flexibel en er is dus vlot een verslag te geven vanaf een locatie die voorheen onmogelijk was. En dat alles zonder vertragingen, piepen of kraken zoals bij portofoon of gsm verbindingen.

 

De bijbehorende ontvanger stuurt bijvoorbeeld een extra versterker met luidspreker-installatie op een grote afstand aan. Hij kan ook het signaal van een verslaggever overbrengen naar de geluidswagen.

 

 

 

laatste wijziging op: za, 19 okt 2013

Evenementengeluid

Schuiteboer-Kollum
Gysbert Japicxstraat 2
9291GL Kollum

Tags evenement, evenementen, evenementengeluid, draadloze verbinding, festiviteiten, geluid, geluidsinstallatie, geluidsverzorging, geluidverzorging, hoorn, huren, huur, klankzuilen, Kollum, luidspreker, muziek, omroep, omroepgeluid, omroep geluid, audioverbinding. audiozender, audio verbinding, audio zender, wandelzender, pa geluid, PA, Schuiteboer, Schuiteboer-Kollum, verhuren, verhuur, verhuurt, verzorg geluid, verzorg, verzorgd geluid, verzorgen, verzorging, verzorgt geluid, weersbestendig, zuilen